Aconseguir 1000 signants abans del 30 de març! (ara som 260) és el principal objectiu sorgit de la trobada del dia 28.

Proposem que cadascú animi a 4 persones més a adherir-se a la campanya abans del 30 de març, data en què venç el repte al Govern i als bancs.

Podem contactar amb persones conegudes mitjançant el telèfon o amb mails dirigits personalment. També és possible imprimir el full de signatures de la web per facilitar la recollida de signatures en paper i després passar-les al web.

Per facilitar aquest objectiu estem depurant el missatge, perquè sigui més directa i atractiu. Aviat us passarem una proposta gràfica (per enviar, banners, cartells..)

A transparents.org trobareu l’acta de la reunió i els documents sobre com fer objecció fiscal i com operar amb la banca ètica, així com molta més informació actualitzada en 6 idiomes (per fer-ho córrer a d’altres països).

Si vols contribuir a les despeses de la campanya pots fer-ho a l’apartat Comptes Clars. https://transparents.wordpress.com/comptesclars/

Necessitem la col·laboració de persones que sàpiguen administrar webs, fer videoclips, elaborar i traduir textos, posar taules a places i carrers.. T’animes?

Cordialment

Ciutadania Activa

ACTA TROBADA TRANSPARENTS.ORG 28/2/2009

Powerpoint Estat de la Campanya

Anuncis