Hola

Queden 15 dies per presentar les declaracions de la Renda (IRPF)

Adjuntem les instruccions més precises per fer la Consignació Fiscal per la Transparència.


En l’apartat de la declaració del IRPF  “Retencions i altres pagaments a compte” triar una casella, per ex. la 750, esborrar-la amb tipex i escriure-hi “Consignació fiscal per la transparència”:  i indicar la quantitat entre 1 i 1000 €. (85 € és habitual en vàries campanyes per recordar els 85  països entrampats per deute extern)

Cal refer els càlculs. Si la declaració surt a pagar, la xifra es redueix. Si surt a retornar, la xifra  (en  negatiu – XXXXX) augmenta.

(a titol d’exemple així són les instrucions de l’objeccio fiscal a la despesa militar. http://www.solidaries.org/ofiscal/comferla.htm)

Escriure la carta al delegat d’hisenda (vegis https://transparents.wordpress.com/2009/05/05/penyora-fiscal-com-fer-la/)

Fer l’ingrés a un compte d’una Banca Ética. Si no en tens, pots fer-lo al que hem obert a FIARE en espera que el Govern contesti les preguntes de la campanya Transparents.

FIARE http://www.fiare.org que opera com agent a l’estat espanyol de la Banca Popolare Etica: num cc:   IT 88   F 05018 12100 000000202910

 

IT 88: País i dígit de control

F: CIN (un altre dígit de control)

05018: Entitat, Banca Popolare Etica

12100: Oficina

000000202910: número de compte

Poseu: Consignacio fiscal Trasparencia i el vostre nom

De moment, és una transferència internacional. Envieu còpia del document de la transferència a transparencia(@)nova.cat i us passarem un rebut en que indiquem que retornarem l’ingrés en el moment que ens ho indiqueu. (Al ser una transferència internacional, caldrà abonar 4€ per cada operació)

Presenteu la declaració a Hisenda, amb la carta al delegat explicant els motius i amb el rebut de l’ingrés.

bona sort i visca la transparència!

De moment ja tenim 215 €

Ciutadania Activa
Anuncis